Whocopied.me
00000000
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
OM KOSMETOLOGI V/LOUISE F

 

Her kan du læse mere om Kosmetologi v/Louise F

Kosmetologi v/Louise F er en moderne kosmetolog klinik der overvejende anvender naturlige hudplejeprodukter, og er ejet af Louise Feldtmose.

Klinikken er en efterfølger fra Klinik for krop og sind, der lukkede i 2019. 

 

Louise F, det er mig 😁, arbejder som eneste behandler i klinikken - og derfor vil det altid være mig du møder.

Jeg har arbejdet med hudterapi og de kosmetologiske discipliner siden 2012, og min spidskompetence ligger i min nørdede tilgang til alle behandlingerne. For mig er det vigtigt, at behandlingen giver mening for den kunde jeg møder - hvilket betyder, at det er det hele dig og din hverdag, der tages med in mente. Jeg ELSKER faget.

Siden 2002 har jeg opbygget en bred sundhedsfaglig baggrund hvor fysioterapi, medicinsk akupunktur og traumeterapi er kombineret med en kandidat i folkesundhedsvidenskab. Denne baggrund har stor indflydelse  på min måde at være kosmetolog på, idet det ligger mig meget fjernt ikke at inddrage min viden og erfaring med mennesker som komplekst fysisk, psykisk og socialt sammensat.  

Arbejdet med kosmetolog behandling i Kosmetologi v/Louise F er en lille bibeskæftigelse, ved siden af mit fuldtidsarbejde. Det betyder, at mine tider er svingende, og ofte sæsonbestemt. Derfor anbefaler jeg altid at du skriver en messenger besked til mig på Facebook, hvis du ønsker at booke en tif til forkælelse.