Whocopied.me
00000000
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
Handelsbetingelser for klinik og webshop

 

Kosmetologi v/ Louise F

www.VIP-Kosmetologi.dk

Etableret 2021 (tidligere Klinik for Krop og Sind)
CVR. nr. 34512345
Ejer: Louise Feldtmose
Niels W Gades Vej 1, 9900 Frederikshavn
e-mail: kontakt@vip-kosmetologi.dk

 

Betaling

I kliniken
Betaling i klinikken falder efter hver behandling eller ved hvert produktkøb. Der ydes således ikke kredit.
I klinikken kan der betales med:

På vip-kosmetologi.dk
Betaling i webshoppen betales der ved gennførelse af hvertkøb. Der kan betales med:

Ordren anses først som gennemført når beløbet er registreret på kontoen.

 

Levering af produkter eller gavekort

Bestilte varer leveres hurtigst muligt, dog indenfor 5 hverdage - med mindre andet adviseres. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.
Information om afvigelser i leveringstid eller udsolgte varer vil blive tilsendt via e-mail.

Leveringsomkostninger
Ved levering tillægges gebyr afhængig af valgte leveringsmetode.
Standard levering foregår med DAO og GLS.

 

Fortrydelsesret

Jf. købeloven har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Ved fortrydelse af dit køb, skal du inden 14 dage, fra modtagelsen af din vare, sende en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kontakt@vip-kosmetologi.dk. I din meddelelse skal du tydeligt skrive, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten frafalder hvis produktets blombering er brudt eller hvis produktet har været taget i brug.

Ved køb i klinikken ydes der ingen fortrydelsesret.

Returnering af produkter ved fortrydelse
Returnering af produkter skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt pr mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen er IKKE omfattet fortrydelsesretten. Eksempelvis cremer, renseprodukter, tonic, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet. Du mister dermed din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

Gavekort er heller ikke omfattet fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Din betaling refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor den returnerede varer er modtaget. Tilbagebetalingen gennemføres gennem samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Varen sendes til:
Kosmetologi v/ Louise F
Niels W Gades Vej 1
9900 Frederikshavn

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.vip-kosmetologi.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal du reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Rimelige fragtomkostninger refunderes
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Kosmetologi v/ Louise F
Niels W Gades Vej 1
9900 Frederikshavn

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt, samt dit navn og din adresse så varen kan sendes tilbage til dig, når fejlen er udbedret.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav eller lignende modtages ikke.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik 

På VIP-kosmetologi.dk:
For at du kan indgå aftale med Kosmetologi v/Louise F online skal du oplyse følgende:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Registreringen af ovenstående personoplysninger har til formål, at kunne levere dine bestilte varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kosmetologi v/ Louise og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger online sikres, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren af Kosmetologi v/ Louise F har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Kosmetologi v/ Louise F bruger Trustpilot til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen. 

Som registreret hos Kosmetologi v/ Louise F har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kosmetologi v/ Louise F via e-mail kontakt@vip-kosmetologi.dk

Klinikken:
I klinikken indsamles der i forbindelse med onlinebooking informationer om:

Disse oplysninger opbevares online, og videregives ikke til til 3. part. 
 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Kosmetologi v/ Louise F tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.